od kikamici 11.4.2012 17:31
moja micenka má vo velkej porcelánovej miske, s motívom mačičky aj s uškami, tak tam má celý deň nasypané granule. V takej istej miske má vodu. I ked vodu najradšej pije s roznych iných pohárov, napr. ked si čistím zuby, vzdy mi asistuje, a pije vodu z pohára. Alebo úplne najradšej sedí na vani a čaká, až jej pustím z kohútika. Mám už kúpenú fontánku pre ňu, ale sa to bojím spojazdniť, dosť ma nastrašili, že to môže začať horieť, ked sa prskne voda do motora.
No, a ráno večer dostáva varené mäsko na porcelánový tanierik sryžou a mrkvičkou (viem že mačka je mäsožravec, ale varím im spolu s mojou čivkou, a na počudovanie, micena sa ide zblázniť za tou ryžou, tá zmizne s tanierika prvá.). No a toto všetko musí byť vyložené , okrem vody, na stole, lebo moja čivka by jej to obratom zožrala. Dostávajú naraz jesť, čivka vylíže tanier za pár sekúnd, micka si to tak chodí vychutnávať po častiach. Spočiatku to bývalo na zemi, micena si dala pár súst, potom sa odskočila pohrať, a ked sa vrátila, tanier bol vylízaný čivkou. Čivke dám na zem jej veľký tanier, začne jesť, micena nechá svoje, pribehne k čivke, a spolu tam vyjedajú, hlavy dokopy. Takže čo sa týka jedla, úplne normálne, skor micka je výmyselník, čo sa pitia vody týka. Úplne je fascinovaná tečúcou vodou.