Človek, pes a mačka

len tak o psíkoch...

Re: Človek, pes a mačka

Odoslaťod ninca 24.5.2010 6:34

jeej, krasni su ako sa hraju :-D havino mi strasne pripomenul kamaratkinu fenecku Flairinku :-D tiez bola na starpbu slepa, aj hlucha chudatko male :-D ale stale bola krasna a komunikativna :-D tiez pudlicek :-D vyzerala presne tak isto :-D
ona mala doma este viacero havkov, aj velkeho dobermana a Flairka s nimi tiez pekne vychadzala :-D
Obrázok používateľa
ninca
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 9.5.2008 6:43
Pohlavie: Žena

Odoslaťod Baska818 24.5.2010 8:09

No ja som bola od malička psíčkarka, mačičky som mala rada tak u prababky na dome, také tie "dvorové" heh čo sa prechádzali po celej dedine, ale vždy sa vrátili na dvor :-) Nikdy by ma nenapadlo, že si niekedy jednu zadovážim.... Zvieratka mám rada všetky, ako pavúky nemusím, ale tak keď už niekde je no tak čo s ním :-D Jediné čo asi fakt neznášam sú chrústy, osy a všetky tie pásikavé potvory :-D A čo sa týka filmov kde nejaké zvieratko uhynie? No plačem ešte pol hodinu po skončení filmu....
Obrázok používateľa
Baska818
Cat eXpert
Cat eXpert

Založený: 6.1.2010 22:55

Odoslaťod kikusiak 25.5.2010 12:02

paulinka85 napísal:http://www.facebook.com/profile.php?id=100000552879764&v=app_2392950137&ref=profile oprava tu je videjko.

podarenučkí sú :hearth:
Obrázok používateľa
kikusiak
Cat eXpert
Cat eXpert

Založený: 1.1.2009 12:18

Odoslaťod Lindchen 30.5.2010 21:24

Zatial mam len psa, ale chystam sa na macicku. Ako dieta som milovala macky. Babka mala zopar na dvore, neboli jej, ale tak ich krmila, ked uz tam boli :-) Potom som mala ale jeden vazny incident s mackou (mala som pat rokov a napadla ma, skocila mi do tvare a doskriabala ma na tvari a takmer to odniesli aj oci, keby som nestihla privriet, a to som isla len okolo nej - nic som jej neurobila), takze som sa ich dost dlho bala. Uz je to okay, snad mi raz jedna cica pribudne :-D
Lindchen
Nováčik
Nováčik

Založený: 30.5.2010 19:09
Pohlavie: Nešpecifikované

Predchádzajúca

Naspäť na PesForum.sk

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Blog.cats.sk Otevi oi! www.psiadusa.sk