Jazyk / language / nyelv:  
 
Kayra Kedi*SK

Kontaktné údaje:
 
Majiteľ: Monika Bosáková
Adresa: Karlova Ves, Bratislava
Slovenská republika sk
Tel.: +421 903 379 399
E-mail: monika.bosakova@siemens.com
Web: http://www.kayrakedi.sk
 

O chovateľskej stanici "Kayra Kedi*SK"

Sme chovateľská stanica tureckých angor a európskych krátkosrstých mačiek. Naša chovateľská stanica bola zaregistrovaná roku 2003 pod medzinárodnou organizáciou FIFe.
Odchovávame mačiatka výhradne s preukazom pôvodu. Preukaz o pôvode neznamená, že sa musíte zúčastňovať výstav. Zaručuje Vám však pôvod mačky a že z nej vyrastie predstaviteľ daného plemena, jej zdravie a nepríbuznosť predkov.
Naše mačky žijú s nami v byte v Bratislave. Majú k dispozícii všetky priestory, ktoré my, dvojnohí podávači potravy využívame. V priestore bytu majú umiestnené mačiacie stromy na obrusovanie pazúrikov, ktoré s obľubou využívajú, viac pelechov na spanie a nespočetné množstvo hračiek.
Všetky naše mačky sú neoddeliteľnou a dôležitou súčasťou našej rodiny, na základe čoho majú také isté práva ako my ľudia. Je im poskytnutá pravidelná a kvalitná veterinárna starostlivosť, kvalitné krmivo dva krát denne (v podobe konzerv Gourmet a surového hovädzieho, morčacieho, konského alebo kuracieho mäsa, poprípade tepelne upravenej ryby), celý deň majú k dispozícii misky s granulami (Royal Canin, Pro Plan, Nutra Nuggets alebo Hill's), misky s vodou a samozrejme kvetináče s čerstvou trávou - obilím, ktoré im napomáha v trávení potravy.
Ako pochúťky obľubujú rôzne vitamíny, tavené syry, vaječné žĺtky, tvaroh, vanilkového pribináčika, ktoré im prispievajú k výbornej kondícií a služia ako doplnok k vyváženiu stravy.
Momentálne máme tri chovné mačky, ktorým robí spoločnosť aj
domáca mačka Selma. Prvou v našej chovateľskej stanici je európska krátkosrstá mačka, strieborná čierna bodkovaná IC. Klára Alexandra Ché (EUR ns 24). Druhou je tiež európska krátkosrstá mačka, čierna bodkovaná GIC. Miša Mafia (EUR n 24). Ako poslednú sme si priniesli tureckú angoru CH. Agnii Haricat*CZ – krémovú mramorovanú od českých chovateľov (TUA e 22).
Všetky naše mačky sú pravidelne odčervované a riadne očkované (calici, leukemia, rhinotracheitis, chlamydia, panleukopenia, besnota). Taktiež sú testované na toxoplazmózu a infekčné choroby FIP,FIV a FeLV s negatívnym výsledkom.


Chovné zvieratá

Meno Klára Alexandra Ché Mačka
Titul International Champion (IC)
Plemeno Európska krátkosrstá
EMS kód EUR ns 24 (čierna strieborná bodkovaná)
Dátum narodenia 9.8.2001
Meno Miša Mafia Mačka
Titul Grand International Champion (GIC)
Plemeno Európska krátkosrstá
EMS kód EUR n 24 (čierna bodkovaná)
Dátum narodenia 13.4.2002
Meno Agnii Haricat*CZ Mačka
Titul Champion (CH)
Plemeno Turecká Angora
EMS kód TUA e 22 (krémová mramorovaná)
Dátum narodenia 14.2.2003

Fotogaléria chovateľskej stanice:

Popis obrázku Popis obrázku Popis obrázku
Popis obrázku Popis obrázku Popis obrázku
Popis obrázku Popis obrázku  

Pre © 2024 Cats.sk vytvoril Ladislav Gaál

Dátum poslednej aktualizácie: 9.5.2007