Jazyk / language / nyelv:  
 
DolldeLuxe*SK

Kontaktné údaje:
 
Majiteľ: Simona Baleková
Adresa: Školská 20, 914 01 Trenčianska Teplá
Slovenská republika sk
Tel.: 0902 121 103
E-mail: sbalekova@centrum.sk
Web: http://www.dolldeluxe.szm.sk
 
 

O chovateľskej stanici "DolldeLuxe*SK"

Sme malá chovateľská stanica plemena ragdoll a nachádzame sa v dedinke Trenčianska Teplá. Zvieratá miluje celá naša rodina a vždy sme nejaké mali - či už sliepky, zajace, psa alebo domáce mačičky. Ale ako roky ubiehali, tak sa aj veľa zmenilo. Bývame v rodinnom dome a s nami taktiež naše dve mačičky – Lorett a Moly- a na záhrade máme ďalších miláčikov a to sú naše dve huskáčky – Kity a Ashka.

A prečo práve ragdoll ? Toto plemeno nás zaujalo už v roku 2003 svojim vzhľadom a perfektnou povahou. A tak bolo rozhodnuté, skôr či neskôr budeme jednu krásavicu seal-mitted vlastniť aj my a síce to nebolo hneď, ale ako sa hovorí trpezlivosť ruže prináša, a tak sa v novembri 2008 stala našou prvou ragdoll-kou „Lorett alias Ms. Loganova“ :o)) a taktiež veríme, že nebude posledná :o))

Vďaka Lorett sme sa stali členmi ZO Nitra (SZCH) a máme chránený názov chovateľskej stanice registrovaný u FIFe s názvom: DolldeLuxe * SK.

Naše mačičky majú prístup do všetkých miestností v dome - môžu sa pohybovať kde sa im zapáči, nepoužívame žiadne klietky ani nič podobné, sú plnohodnotnými členmi našej rodiny – na hranie majú plno hračiek (myšky, loptičky, mávatka,..) a taktiež jedno veľké šplhadlo. Taktiež, chodia raz za čas spolu s nami na záhradu, kde sa s našimi huskáčkami znášajú úplne bez problémov.


Chovné zvieratá

Meno Lorett Logan of Carpathia Mačka
Titul Bez titulu (BT)
Plemeno Ragdoll
EMS kód RAG n 04 (seal mitted)
Dátum narodenia 30.7.2008

Fotogaléria chovateľskej stanice:

V galérii chovateľskej stanice nie sú žiadne obrázky.

Pre © 2024 Cats.sk vytvoril Ladislav Gaál

Dátum poslednej aktualizácie: 15.9.2011